»  Pagina

Zomeractie

Tot en met de zomervakantie hebben wij twee wel erg scherpe aanbiedingen klaar staan en daar bovenop ontvangt u ook nog eens €150,- cash-back wanneer u uw oude opstelling inruilt.

Allebei de aanbiedingen zijn inclusief: demontage oude opstelling, montage ActivPanel, standaard muurbeugel, kabelpakket tot 10m en afwerking bekabeling t.b.v. het ActivPanel, vijf jaar ActivCare garantie en een ActivInspire licentie (t.w.v. €495,-).

Adviesgesprek aanvragen
  • Multi-device mirroring
  • 5 jaar swap garantie

Klantervaring

Chantal Jurjens, directeur van obs de Rozebottel & obs de Wezeboom, maakte vorig jaar gebruik van onze zomeractie. In die actie stonden de 65" ActivPanels van Promethean centraal:

"De collega's die nog werken met oude digiborden vragen al wanneer zij er ook een krijgen!"

"In het onderwijs gaan we altijd voor kwaliteit, maar het liefst voor een zo laag mogelijke prijs. De zomeraanbieding van DO-IT kwam precies op het goede moment. Het ActivPanel bevalt uitstekend, het geeft scherp en helder beeld. Ik merk dat het scherm daardoor ook meer wordt ingezet dan voorheen, iedereen kan het vanaf elke plek namelijk goed zien. Daarnaast is het scherm heel gebruiksvriendelijk. Elke docent, ICT vaardig of niet, kan er mee uit de voeten. Hetzelfde geldt voor de leerlingen. De collega's die nog werken onze oude digiborden vragen al wanneer zij er ook een krijgen!", vertelt Chantal met een glimlach, "daarnaast hebben wij heel bewust gekozen voor een extra optie waardoor het ActivPanel in hoogte verstelbaar is. Dat is voor iedereen aan te raden, het geeft zoveel gemak!"

Informatie en specs

Promethean is met het ActivBoard al jaren een begrip in het onderwijs. De nieuwe lijn ActivPanels maakt die status meer dan waar. Het vertrouwde en intelligente digibord gecombineerd met de bekroonde ActivInspire software zorgen voor een gebruiksvriendelijke en interactieve lesomgeving. Door middel van het innovatie ClassFlow verbind je binnen als buiten het lokaal leerlingen, leerkrachten en digitaal lesmateriaal met elkaar: met een druk op de knop stuurt u lessen, apps, notities, presentaties en nog veel meer naar het device van de leerling.

De i-Series is eenvoudig te bedienen en door de snelle poorten aan de voorzijde kun je als leerkracht direct je device koppelen aan het ActivPanel. De ActivPanels zijn eenvoudig te onderhouden en heeft geen kalibratie nodig. Dit bespaart tijd en geld; lagere eigendomskosten (TCO) versus een interactieve beamer. Op de ActivPanels krijgt u van ons vijf jaar garantie en met een levensduur tot 30.000 gebruiksuren verzekeren wij u van een verantwoorde investering voor meerdere jaren.

In de v75 (ook wel ActivPanel 2018 genoemd) maakt Promethean gebruik van de allerlaatste en meest accurate touch technologie tot nu toe: InGlass® technologie. Met deze technologie wordt de touch precisie nog beter, hierdoor kunnen objecten tot wel 0.25mm door het scherm herkend worden. Combineer dit met de extreem fijne 2 mm pen-punten en ervaar enorme precisie en snelheid in het schrijven op dit digibord zonder schrijf- of responsvertraging. Daarnaast herkent het schoolbord zelf de verschillen tussen pen, touch en handpalm (verwijder functie).

Specs ActivPanel i75:
Merk Promethean
Type Touchscreen
PC slot Ja
Interactief Ja
Resolutie 4K (UltraHD)
Refresh rate 60 Hz

Connectivity:

HDMI in 3x
USB Touch 2x
VGA in 1x
VGA Audio in 1x
YPbPr 1x
CVBS 1x
Mic in (3.5mm) 1x
Headphone 1x
USB 2.0 2x
RS232 serial 1x
OPS Slot 1x (with dedicated front USB 2.0 2x)

Audio:

Speakers Front-facing stereo speakers
Power 2x 15 W

Interactiviteit:

Touch punten: Up to 10
Technologie Infrarood

Alle (uitgebreide) specificaties kunt u hier terugvinden.

Specs ActivPanel v75 (ActivPanel 2018):
Merk Promethean

Interactiviteit:

Touch punten: Up to 10
Technologie InGlass technologie

Alle (uitgebreide) specificaties kunt u hier terugvinden.