»  Pagina

(W)interactie!

Onze winteractie is dit jaar volledig gericht op interactie in de klas. Daarom hangen wij nu niet alleen de CTOUCH Laser Sky 75” ALL INCLUSIVE1 voor een scherpe actieprijs bij u aan de muur, maar krijgt u er ook een gratis connectivity pack (t.w.v. €180,-) én een CTOUCH inspiratiesessie van ons bij.

Onze winteractie is all inclusive, dus inclusief:

• Demontage oude opstelling
  • Montage nieuwe opstelling
  • Installatie Connectivity Pack
  • Standaard muurbeugel
  • Kabelpakket tot 10 meter
  • Afwerking bekabeling t.b.v. het touchscreen
  • Afvoer materialen
  • CTOUCH inspiratiesessie voor 2 personen
CTOUCH 75” LASER SKY
€ 3599,- INCL. BTW
Promethean ActivPanel i75
Adviesgesprek aanvragen
  • 75 inch (190,5 cm)
  • UHD (4K) beeldkwaliteit
  • Adaptive touch
  • 32 gelijktijdige touchpunten
  • Wi-Fi module voor draadloze
  • Scherm en touch delen met tot wel 64 devices
  • A+ Energie Star label
  • 5 + 2 jaar garantie*
*Vraag uw adviseur naar de voorwaarden
Betrek de hele klas bij de les door het connectivity pack:

Het connectivity pack maakt draadloos presenteren, samenwerken en delen met elk apparaat en alle besturingssystemen mogelijk: Windows/Mac, tablet of smartphone. Deel uw scherm met al uw leerlingen of laat een leerling vanaf zijn eigen device presenteren op het touchscreen. Door het connectivity pack zit hier géén tijdslimiet aan verbonden en kunnen tot wel 64 devices deelnemen.

Het connectivity pack bestaat uit:

• Wi-Fi module
    De 2.4/5 GHz AC wifi module zorgt voor draadloze verbinding met uw display
  • MirrorOp licence
    Verbind het hele klaslokaal aan uw display, zonder tijdslimiet
  • Dynamic Pen
    Met de dynamische pen kunt u eenvoudig het volume aanpassen en programma’s openen, tegelijkertijd is de pen ook te gebruiken als air mouse

Klantervaring

Bas Peters, directeur van basisschool ’t Startblok, stapte vorig jaar binnen zijn school over naar de touchscreens van CTOUCH:

“De overstap van het oude digibord naar een CTOUCH scherm biedt zowel wat beeld als geluid betreft kwalitatief heel veel voordelen voor ons als school: de geluidskwaliteit is aanzienlijk beter, het beeld veel scherper en we hebben nu veel minder last van tegenlicht. Bij ons is iedereen erg enthousiast over de functionaliteit van de nieuwe touchscreens, het biedt nog veel meer mogelijkheden voor interactie in en met de groep leerlingen dan wij voorheen hadden.”

Ook Marleen van Oorspronk, directeur van De Parel, is enthousiast:

“De touchscreens hebben een heldere beeldkwaliteit, zijn niet meer afhankelijk van een pen en eenvoudig te bedienen voor zowel leerkracht als leerling. De touchscreens hebben het onderwijs bij ons ook wezenlijk veranderd: wij zijn bijvoorbeeld met een digitaal planbord gaan werken bij de kleuters, zij kunnen nu gemakkelijk zelf hun naam bij de gekozen activiteit hangen en het achterliggende systeem geeft de leerkracht weer nieuwe inzichten.”

Adviesgesprek aanvragen

Informatie en specs Laser Sky 75”

Algemeen:

Merk CTOUCH
Afmeting 75 inch (190,5 cm)
Interactief Ja
Resolutie UltraHD (4K)
Frame rate 60 Hz

Touch:

Touch Systeem adaptive touch
Touch Point 32 Point
Accuraatheid +/- 2mm

Connectiviteit:

Video input (digital) 3x HDMI 2.0, 1x DP 1.2
Video input (analog) 1x VGA
Audio input 1x Mini Jack
Audio output 1x S/PDIF Optical, 1x Mini Jack
USB 4x USB 2.0
Touch 2x USB-B

Geluid (designed, tuned and built by HARMAN):

Transducers 2 Stereo JBL® 3-Way Speakers (tweeter, mid-range and woofer)
Amplifier power 80 watts
Frequency range 60Hz - 20kHz
JBL® LiveStage (Virtual) surround sound

Bekijk alle uitgebreide specificaties hier.