»   »  Digiborden

Digiborden maken leren leuker

Een digitaal schoolbord is in de klas niet meer weg te denken. Een vergelijking met het traditionele krijtbord of het whiteboard is eigenlijk niet te maken. Daar waar die twee analoge hulpmiddelen ophouden, begint de wereld van het digibord.

Advies en begeleiding bij de juiste keuze

Bij de aanschaf van een of meerdere digitale schoolborden is een goed advies van groot belang. De mogelijkheden van deze digitale leermiddelen zijn namelijk eindeloos. Echter, zonder de juiste implementatie en begeleiding wordt het vaak niet meer dan een veredeld whiteboard die toevallig ook als groot beeldscherm kan fungeren. Daarom gaan wij verder dan enkel het leveren van digiborden. Wij leveren complete digitale leeroplossingen.

Training voor werken met het digibord

De combinatie van het bord, de software en de (interactieve) lesmaterialen maakt het mogelijk om de lessen een compleet nieuwe dimensie te geven. Dat vergt echter wel wat kennis van de mogelijkheden. Regelmatig komt het voor dat er niet voldoende tijd is voor de leerkrachten om dit zich zelfstandig eigen te maken. Daarom bieden we korte, intensieve trainingen aan om het meeste uit dit fantastische hulpmiddel in de klas te halen.

Vraag een adviesgesprek aan